Facebook Meesterlijk Brood Twitter Meesterlijk Brood Google + Meesterlijk Brood Mail Meesterlijk Brood

Ik wil je laten begrijpen wat er allemaal bij brood bakken komt kijken. Meesterlijk brood begint dan ook bij het begin. Pas als je weet hoe het zit met de ingrediënten, tijden, technieken, temperatuur en materialen, kun je ook echt goed brood leren bakken! Geen trucs, maar kennis. De theorie wordt verduidelijkt met veel stap-voor-stapfoto’s. Natuurlijk geef ik je ook een heleboel recepten om mee te oefenen, oplopend in moeilijkheidsgraad. Van witte puntjes tot krentenbollen en desembroden.

 Bekijk ook de instructievideo’s op deze website.

Meer Meesterlijk brood gaat verder waar Meesterlijk brood ophoudt, met nóg meer informatie, waaronder tien gouden tips om teleurstellingen uit de oven te voorkomen. En met de dertig nieuwe, originele recepten ga je nog een stap verder in je ontwikkeling als broodbakker. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag met getoerd deeg (croissants!), zoete en hartige brioche, worstenbroodjes en broden voor feestelijke gelegenheden zoals paasstol en kerstbrood. Ook hierbij natuurlijk weer heldere uitleg en stap-voor-stapfoto’s.

Rectificatie
Op p. 117 van Meer Meesterlijk brood staat 200 g grof anijszaad in de ingrediëntenlijst van de mastellen. Dat moet 20 g zijn.

Bekijk ook de instructievideo’s op deze website.

Verkooppunten

Meesterlijk Brood en Meer Meesterlijk Brood zijn verkrijgbaar bij (online) boekhandel en warenhuis.